• Που βρίσκετε το υλικό που εμφανίζεται στην ιστοσελίδα σας;

  Το υλικό προέρχεται από διαφορες πηγές, όλες εκ των οποίων είναι διαθέσιμες στο διαδίκτιο. Προσπάθεια μας είναι απλά να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο και πληρέστεο υλικό για κάθε τάξη και κάθε μάθημα, βασιμένοι πάντα σε δοκίμια και απαντήσεις τις οποίες ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να βρει, εμείς απλά τις συγκεντρώνουμε σε μία ιστοσελίδα.
 • Είναι νόμιμο να χρησιμοποιήσω το υλικό σας;

  ΝΑΙ. Δεν υπάρχει οποιαδήποτε παρανομία και δεν παραβιάζουμε τα πνευματικά δικαιώματα οποιουδήποτε. Τα δοκίμια (και οι λύσεις - όπου ισχύει) είναι γενικά διαθέσιμα δωρεάν στο διαδίκτιο και ο καθένας δικαιούται να τα κατεβάσει. Εμείς απλά τα συγκεντρώσαμε σε μία ιστοσελίδα για ευκολότερη πρόβαση. Εννοείται ότι όλα τα δοκίμια και οι απαντήσεις είναι πνευματική ιδιοκτησία των συγγραφέων ή/και των οργανισμών στους οποίους αυτοί εργoδοτούνται ή συνεργάζονται.
 • Δεν μπορώ να βρω κάποιο δοκίμιο που γυρεύω, τι να κάνω;

  Κατ' αρχήν κοιτάξτε προσεκτικά στην κατηγορία που σας ενδιαφέρει. Αν δεν το βρείτε, επικοινωνήστε μαζί μας μ΄έσω της φόρμας επικοινωνίας ή με email και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε.
 • Είμαι φοιτητής οικονομικών. Υπάρχει οποιοδήποτε υλικό για εμάς;

  Λόγω της τεράστιας δυσκολίας στη συλλογή πληροφοριών για φοιτητές και στην πληθώρα διαθέσιμων επιιλογών, μαθημάτων και πανεπιστημίων, για την ώρα τουλάχιστον η ιστοσελίδα μας δεν έχει δοκίμια για φοιτητές. Κάντε μας όμως Like στο Facebook και θα σας κρατούμε ενήμερους.

Έχετε κάποια Ερώτηση;